Recept je pregledan: 65903 puta
Način pripremeZagrijte vodu i kada je topla, dodajte joj istu količinu hladnog mlijeka.U tu mješavinu sipajte kvasac, stavite šećera "među prste", malo soli i ostavite da se digne. Posolite brašno i u njega uspite mješavinu sa kvascem. Zamijesite tijesto dodajući vodu prema potrebi. U međuvremenu dobro zagrijte pećnicu i od umiješanog tijesta pravite male lepine. Po želji stavite sjemenke preko. Stavljajte ih na suh pleh malo posut brašnom. Pecite dok korica ne porumeni.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar:
Mattoni71
(04.05.2011 15:36:51)
\"Zagrijte vodu i kada je topla, dodajte joj istu količinu hladnog mlijeka\" koliko vode a koliko mlijeka 2dcl vise manje???
Eldar
(01.11.2010 08:31:54)

Najvisa temperatura i dok ne porumene
zenica2010
(29.10.2010 14:12:24)
temperatura pečice.?.i dužina pečenja lepina..?