Aromatični špageti s jajima
Objavljeno 08.01.2010 u 20:08:22 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 10206 puta
Način pripremeŠpagete stavite kuhati u veću količinu slane kipuće vode. Kuhajte u otvorenom loncu oko 10 minuta. Zatim ih ocijedite i zajedno s pripremljenim umakom stavite u posudu na vrući maslac, pa miješajte na umjerenoj temperaturi dok jaja ne povezu umak.Umak: peršun, kopar, bosiljak i vlasac sitno isjecajte pa pomiješajte s jajima, vrhnjem i sjeckanim bijelim lukom (istucite žicom za snijeg). Posolite i pobiberite. Poslužite sa salatom. Napomena: ako je temperatura previsoka, dolazi do naglog grušanja jaja, što je nepoželjno.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: