Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Umak od kapara

Umak od kapara

Objavljeno 02.02.2012 u 17:16:31 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Umaci, prelivi, marinade Google+ account

Recept je pregledan: 7423 puta

...kuhajte pola sata da se umak zgusne, tada dodajte kapare,...

Način pripreme

Skuhano zelenje za supu protisnite, pa stavite na zapržak od maslaca i brašna.

Dodajte supu, i kuhajte pola sata da se umak zgusne, tada dodajte kapare, vino i limunov sok.

Posolite i pobiberite po ukusu.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Umak od kapara
-
zelenje za supu
60g
maslaca
dvije
kašike brašna
500ml
supe
dvije
kašike narezanih kapara
pola
čaše bijelog vina
malo
limunova soka
malo
soli
malo
bibera
Komentari na recept
Vaš komentar:
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013