Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Topli sendviči

Topli sendviči

Objavljeno 22.02.2012 u 16:59:39 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Sendviči Google+ account

Recept je pregledan: 6811 puta

...s obje strane popržite...

Način pripreme

U teflon tavi na maslacu s obje strane popržite hljeb, držite na toplom.

U umućena jaja dodajte mlijeko, so i biber, pa pecite na maslacu da se stvrdne, ali da ostanu kremasta. Jajima pokrijte hljeb, ukrasite filetom ribe iz konzerve. Služite odmah.

|
Recept je objavila/o: dinica

Sastojci

Za četiri sendviča
četiri
kriške hljeba
malo
maslaca
četiri
jaja
dvije
kašike mlijeka
malo
soli
malo
bibera
-
riblji fileti (iz konzerve haringa, sardina, skuš
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013