Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Špinat sa parmezanom

Špinat sa parmezanom

Objavljeno 01.03.2013 u 14:01:39 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od povrća Sa povrćem Prilozi Google+ account

Recept je pregledan: 8806 puta

Kada je gotov procjediti ga ali...

Način pripreme

Špinat dobro oprati pod mlazom vode.

Staviti ga u vrelu vodu i prokuhati.

Kada je gotov procjediti ga ali ne sjeći.

Dodati malo maslaca ili ulja, malo posoliti i posuti sa parmezanom.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

špinat sa parmezanom
500g
špinata
malo
maslaca ili ulje
80g
parmezana
malo
soli
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013