Savitak od junećih odrezaka
Objavljeno 29.01.2013 u 14:18:41 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 8463 puta
Način pripremeOdreske pažljivo istučemo, posolimo, pobiberimo i tanko premažemo senfom. Nadijevamo ih isjeckanim lukom i narezanim kiselim krastavcima.Odreske počnemo uvijati s uže strane i spojimo ih kopčama za savitak ili ih povežemo poparenim koncem. Zatim pospemo brašnom i na vrućem ih maslacu zažutimo sa svih strana, polijemo supom i dinstamo u zatvorenom loncu. Tada ih izvadimo, stavimo na toplo, umak zgusnemo brašnom ili škrobom koji smo pomiješali s vodom, te začinimo. Po želji možemo uz savitak pržiti jedan do dva paradajza, ili jednu krupno narezanu papriku, ili umak zgusnemo s kiselim vrhnjem.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: