Recept je pregledan: 9420 puta
Način pripremeBrašno prosijte s kvascem i solju na radnu površinu. U sredinu stavite jaja, šećer u prahu, omekšani maslac i čokoladnu kremu. Rukama mijesite tijesto dok ne dobijete glatku, jednoličnu smjesu. Oblikujte hljepčić i umotajte ga u plastičnu foliju. Ostavite 20 minula u hladnjaku.Od hladnog tijesta otkidajte kuglice i oblikujte ih u štapiće dugačke 8-10 centimetara. Oblikujte roščiće. Namažite lim i rasporedite roščiće. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrijanoj na 180°C. Na pari otopite čokoladu za ukrašavanje. Od masnog kuhinjskog papira oblikujte lijevak s malim otvorom na dnu. U lijevak ulijte otopljenu čokoladu i napravite nekoliko linija na svakom roščiću.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: