Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Ragu od divljači

Ragu od divljači

Objavljeno 22.10.2011 u 09:23:06 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Divljač Google+ account

Recept je pregledan: 4993 puta

Sitno nasjeckajte sve povrće i ispržite ga...

Način pripreme

Sitno nasjeckajte sve povrće i ispržite ga na ulju. Pospite brašnom i pržite sve dok potamni. Dodajte vino i 3/4 l supe, začine, so, paradajz, divljač i kost. Neka kuha na posve blagoj vatri dok ne bude meso mekano. Po potrebi doljevajte supu.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Ragu od divljači
50ml
ulja
jedna
glavica crvenog luka
jedan
poriluk
jednu
veću mrkvu
jednu
grančicu celera sa lišćem
jedna
kašika brašna
100ml
bijelog jakog vina
jednu
kašiku ukuhanog paradajza
malo
soli
malo
mljevenog bibera
-
nekoliko zrna bibera
malo
crvene paprike
jedna
kašikica bosiljka
-
komade od divljači
jednu
goveđu kost
1l
goveđe juhe
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013