Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pohovana prasa, poriluk, praziluk

Pohovana prasa, poriluk, praziluk

Objavljeno 20.01.2011 u 11:55:51 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od povrća Sa povrćem Internacionalna jela Prilozi Google+ account

Recept je pregledan: 19739 puta

Ostavite da se potpuno...

Način pripreme

Upotrijebite samo bijeli dio prase-poriluka.
Očistite ga, operite, narežite na komade dužine 4-6cm.
Stavite ih u kipuću slanu voduda se kuhaju pet minuta.

Ostavite da se potpuno ohlade i ocijede.
Zatim ih uvaljajte u brašno, razmućeno jaje i mrvice.

Pržite ih na ulju.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Pohovana prasa, poriluk, praziluk
pet
većih komada poriluka
malo
brašna
jedno
jaje
-
mrvice
-
ulje za prženje
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013