Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Pileća jetrica s lukom na brzo

Pileća jetrica s lukom na brzo

Objavljeno 26.12.2011 u 10:00:59 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Piletina, ostala perad Iznutrice Google+ account

Recept je pregledan: 49207 puta

...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...

Način pripreme

Pileće jetrice izrežite u tanke krikice.

Luk sitno izrezan pržite na ulju dok požuti, zatim dodajte crvenu papriku i jetrice.

Pržite na jakoj vatri oko 5 minuta, neprestano miješajući.

Kad jetrice više nisu krvave, dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo promiješajte i odmah poslužite.
Na kraju jetrice malo pobiberite.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

pileća jetrica s lukom na brzo
tri
kašike ulja
jedna
velika glavica crvenog luka
500g
pilećih jetara
pola
kašikice crvene paprike
malo
soli
malo
vruće vode
malo
bibera
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013