Pileća jetra u umaku
Objavljeno 14.05.2012 u 09:27:58 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 45417 puta
Način pripremeOčistite jetru, ali je nemojte je rezati.Očistite i nasjeckajte bijeli luk. Zagrijte maslac i naglo ispržite jetru (pžite oko 2-3 min). Posolite je, pobiberite, pospite bijelim brašnom. Pojačajte vatru miješajte da malo dobije boju. Zalijte vinom, dodajte bijeli luk i začinske biljke. Kad provri, smanjite vatru i dinstajte desetak minuta pazeći da umak više ne provri (jer jetra bi otvrdnula). Izvadite začinske biljke iz umaka, dodajte nasjeckani peršunov list, provjerite treba li dosoliti i poslužite odmah.
Recept je objavila/o:
dinica
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: