Njemačke okruglice od mesa
Objavljeno 15.02.2012 u 22:24:48 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 15470 puta
Način pripremeNapraviti tijesto od samljevena mesa, od zemički, soli, papra, jajeta, pirjana luka, pa od tijesta napraviti male okruglice (16 komada).Prokuhati kost sa začinima i koncentratom goveđe juhe i kada to počne vriti, staviti okruglice u vrelu juhu da se kuhaju 10 minuta. Zatim ih izvaditi, a juhu pasirati. Napraviti zapršku od maslaca i brašna, dodati juhu, zatim vrhnje i vino, limunov sok, razmućene žumanjke i mirodije. Kada je to pirjano i kuhano, dodati okruglice, ali više ne kuhati. Uslužuje se s kuhanim slanim krumpirom.
Recept je objavila/o:
dinica
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: