Musaka od patlidžana
Objavljeno 25.02.2014 u 10:07:29 u kategoriji/kategorijama:
Recept je pregledan: 13315 puta
Način pripremePatlidžan izrežete po dužini na tanke listove. Malo posolite i ostavite da stoji 20 min.Zatim pohujete. Prvo uvaljate u brašno, pa jaja i pržite. Kad ste to uradili onda redate red patlidžana, pa red sira (ja sam sir u šnitama, par šnita) onda sos (ja kupim gotov sos od paradajza i gljiva sa bosiljkom) i bijelog luka, inače ga koristim u sve, znači može bilo koji po vašoj želji. Zatim opet red patlidžana i odozgo malo prezle, sasvim malo da ne bude vodeno. To sve zapeći oko 30 min. u rerni. Servirati odmah po završetku pečenja.
Recept je objavila/o:
Jasminka Mirsad Kljuco
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: