Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Kuhani kelj ili kupus začinjen maslacem i mrvicam

Kuhani kelj ili kupus začinjen maslacem i mrvicam

Objavljeno 13.02.2011 u 12:30:50 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Prilozi Od povrća Google+ account

Recept je pregledan: 9431 puta

Kelj ili kupus očistiti, oprati i kuhati u slanoj vodi.

Način pripreme

Kelj ili kupus očistiti, oprati i kuhati u slanoj vodi.

Kada je kuhan ocijediti i glavicu razrezati na četiri dijela i složiti na zagrijan tanjir.

Na maslacu prepržiti mrvice da budu rumene, pa njima preliti kelj ili kupus.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

Kuhani kelj ili kupus začinjen maslacem i mrvicam
jedna
glavica kelja ili kupusa
malo
soli
70g
maslaca
80g
mrvica
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013