Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Kljukuša

Kljukuša

Objavljeno 08.03.2012 u 17:26:02 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Pite Google+ account

Recept je pregledan: 62817 puta

...pa u to dodati isjeckani bijeli luk.

Način pripreme

Umutiti brašno sa vodom. 1 jaje i sol.

Peći dok ne porumeni.
Zatim ostaviti i pokriti da malo omekša.

Zaljev:
Pomiješati jogurt i vrhnja pa u to dodati isjeckani bijeli luk.
Politi po kljukuši.

Zatim vruć puter preko toga i jesti toplo.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Kljukuša
-
brašno po potrebi
jedno
jaje
malo
soli
-
voda
Zaljev
-
jogurt
-
vrhnje
-
bijeli luk
-
puter
Komentari na recept
Vaš komentar:
nedzma (11.03.2012 07:15:52)
kljukusa je super, jednostavno i brzo, a ipak ukusno
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013