Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Jaja na oko

Jaja na oko

Objavljeno 16.01.2013 u 10:50:18 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od jaja Google+ account

Recept je pregledan: 7496 puta

Onda umakati uz vruć hljeb, kruh ili somun.

Način pripreme

Malo ulja u tavu, pa kad se zagrije, ubiti ili polupati jaja po želji (koliko ko hoće).

Posoliti i poklopiti (malo ova na mekše)

Onda umakati uz vruć hljeb, kruh ili somun.

|
Recept je objavila/o: bosanskikuhar

Sastojci

Jaja na oko
-
jaja
malo
ulja
malo
soli
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013