Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Ćulbastija od telećeg vrata

Ćulbastija od telećeg vrata

Objavljeno 23.12.2011 u 09:19:10 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Mezetluci Janjetina, i teletina Google+ account

Recept je pregledan: 15696 puta

Teleći vrat bez kostiju isjeći u...

Način pripreme

Teleći vrat bez kostiju isjeći u obliku šnicle, pa tučkom sa obje strane izlupati.

Posoliti, pobiberiti i nauljiti pa peći na žaru.

Servirati na podlozi od sjeckanog crvenog luka.

|
Recept je objavila/o: Eldar

Sastojci

čulbastija od telećeg vrata
800g
mesa od vrata bez kostiju
40ml
ulja
200g
crvenog luka
malo
bibera
malo
soli
Komentari na recept
Vaš komentar:
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013