Recept je pregledan: 15992 puta
Način pripremeJaja i oba šećera na pjenasto izmiksati, zatim dodati brašno i prašak za pecivo. Ponovo miksati da se dobije glatka masa.Springform 24x24 dno prekriti backpapirom, a okolice premazati margarinom. Uliti masu i peći na 170°C. Dok se biskvit hladi pripremati oba krema. Krem 1. Puter omekšan na sobnoj temperaturi i šećer u prahu izmiksati, zatim dodati sve gore navedene sastojke. Miksati da se dobije glatak krem. Krem 2. Slatko vrhnje i fix za šlag miksati i dodavati šecer u prahu. Izmiksati na čvrsto. Na hladan biskvit nanijeti krem 1. zatim preko krem 2. Povrsinu češljem za kolače izvući mustrice. Toplom čokoladom i orasima ukrasiti preko. Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar: