Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Čimbur

Čimbur

Objavljeno 19.10.2012 u 18:30:51 u kategoriji/kategorijama: Kategorije Od jaja Google+ account

Recept je pregledan: 35467 puta

lahko za napraviti, drugačijeg ukusa...

Način pripreme

Mutiti dvoje jaja dok se ne sjedine žumanjce i bjelanjce u jednu žutu boju.

Dodati 0,1dl mlijeka i izmutiti.
Posoliti, pobiberiti, te izmutiti.

Istopiti 30g maslaca na tavi.
Istresti jaja. Dok se jaja peku, strugati ih sa površine dok se ne ispeče sva smjesa.

|
Recept je objavila/o: BHsanjalica

Sastojci

čimbur
dvoje
jaja
0,1dl
mlijeka
malo
soli
malo
bibera
30g
maslaca
Razglednica
Komentari na recept
Vaš komentar:
BHsanjalica (22.10.2012 14:52:28) Brisi
Kad budem ponovo pravila ta jela; reci cu da niko ne jede dok ne slikam, pa cu Vam poslati... Poslat cu Vam preko e-maila dvije slike od dva recepta...
BHsanjalica (22.10.2012 14:51:50) Brisi
Poslala sam Vam za dva recepta slike; tj. zalijepila sam ispod komentara koje mozete obrisati kada postavite slike...
bosanskikuhar (22.10.2012 10:03:05)
Molimo vas da nam posaljete slike za poslane recepte.
Za BHsanjalica

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013