Recept je pregledan: 21878 puta
Način pripremeSupenu kašiku čaja preliti sa 200ml ključale vode.Sud poklopiti i ostaviti da stoji jedan sat. Procijediti i zasladiti medom. Piti tri puta dnevno prije jela po 200ml čaja.
Recept je objavila/o:
Eldar
Sastojci
|
Slični recepti
Komentari na recept
Vaš komentar:
Merisa
(02.03.2012 23:53:22)
Podbjel (Tussilago farfara). Narodna imena: konjsko kopito, konjski lopuh, lepuh, pustica, repušina.
nadicagocic
(04.11.2011 14:29:49)
da li je caj delotvoran i moze li se davati deci od 5 godina
sanela79
(28.10.2011 01:24:18)
hallo mozel mi neko molim vas objasniti koja je ovo biljka podbjel trazila sam na vikipedija nisam nasla ili mozda ima vise imena hvala unaprijed