Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Recepti

Recepti - posljednji objavljeni

Ambasador kocke Brzo i lako
Šnenokle Šnenokle su čudo od jOOja :)
Buhtle, buhtle Stari recept moje prabake koji je došao i do mene.
Semofreddo od bjelanjaka i kupina Idemo lagano potrošiti 6 bjelanjaka koji su nam ostali od prethodnog semifredda koji je za bazu imao žumanjke ovaj semifreddo će imati za bazu meringu all italiano. Jako je važno da se poštivaju temperature i da se sastojci ručno umiješaju zbog toga da u njima ostane što više zraka a što manje vode. Što se tiče tučenog vrhnja koristiti normalno, mliječno vrhnje, zbog masnoće i kremoznosti deserta ali, ako neko želi, može se koristiti i biljno vrhnje s tim da se mora računati da desert neće imati onu kremoznost kao sa normalnim tučenim vrhnjem.
Ćevapi u lepinji Kombinacija sa veprovinom, srnetinom i klepetinom su dobro došle

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013