Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Čorba od mrkve Mrkvu pospite brašnom, propržite i...
Špageti napoliten Lijepo, zanimljivo i ukusno. Ovo jelo vole i djeca i odrasli.
Fojnička čorba Tradicionalno jelo iz Fojnice. Fojnica je po čuvena po bližnjem selu - Dusini, krompiru, planinskoj pečenici.. po kojem je ova čorba dobila ime.
Kiselica Krastavac izrendati na rende, dodati pola...
Majoneza sa kiselim krastavcem Žumanci, brašno i voda se tuku na vatri dok ne postane gusto...
Majoneza sa maslacem Maslac i sirovi žumanci se mješaju...
Kuhana majoneza Jaja, ulje, voda i sok od limuna dobro se izmješaju...
Majoneza od sirovih jaja U žumance se umješa limunov sok. Sirovi žumaci neprestano se mješaju mikserom...
Kremenadle u sosu Kremenadle malo istucite, malo posolite i propržite sa obje strane. Stavite ih u...
Imam baildi 2 Plave patlidžane pržite na ulju dok malo ne omekšaju, a zatim ih na pola presjecite i...
Salata od celera Celer očistite i izrendajte na krupnom dijelu renda...
Rolat od tunjevine Umutite jaja, dodajte kiselu vodu, izgnječen krompir, brašno, tunjevinu i začine...
Zakuska od makarona Makarone skuhajte u slanoj vodi, ocjedite i isperite hladnom vodom...
Pašteta od sardina Iz sardina izvadite srednju kost i ocjedite ih od ulja...
Bijela čorba Propržite na ulju sitno isjeckan luk, šargarepu, peršun...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013