Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Pržena marinirana riba Sve se to odmah zalije s čašom vode i pola čaše vinskog octa...
Ćevapčići Juneće meso od vrata izrezati na kockice veličine...
Salata od cvekle Još toplu prelijemo ugrijanim octom, pomiješamo sa...
Bijela riba u kremu Od bijelih riba za ovaj recept su najbolje bakalar ili riba list..
Šaran u umaku od piva U pivo u kojem se kuhala riba umiješati paradajz pire...
Zapečene noklice sa sirom Kada su u tepsiji posuti ih sa mladim sirom, malo posoliti, preliti sa malo kajmaka...
Hljeb od sojinog i pšeničnog brašna Kvasac i šećer razmutiti u pet kašika mlake vode...
Pohovani palačinci punjeni mesom i gljivama Na malo maslaca prodinstati meso, dodati sitno sjeckane gljive...
Šarena juha Pristavite juhu. Operite i ogulite krompir, te narežite na kockice tako i paprike...
Pileća supa Na ulju propržite sitno isjeckan luk, mrkvu i korijen peršuna...
Salata od mahuna-buranije 500g mahuna skuhati u slanoj vodi. Ocijediti i dok su vruće začiniti ih...
Krem supa od leće Pustite da provri, a zatim neka se lagano kuha 15 minuta...
Klepe Od tijesta razviti deblju jufku. Isjeći na kvadrate veličine oko 3x6cm...
Varivo od praziluka i krompira Praziluk očistiti, dobro oprati, izrezati na komade i kuhati u slanoj vodi...
Lazanje - lasagne sa mesom Izdinstati luk na ulju, dodati meso i gljive ...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013