Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Riblji fileti sa trapistom i senfom Namazati po jednu stranu fileta senfom...
Zelena salata sa krastavcima ...posoliti po ukusu, preliti sirćetom i...
Zelena salata sa mladim lukom ...umutiti sos, njime preliti salatu...
Makaroni u vrhnju sa šampinjonima Ocijeđene makarone dodajte gotovim gljivama...
Rezanci sa svježim sirom Na ulju propržite na kockice izrezano suho meso...
Krpice s krompirom Prosušeno tijesto izrežite napola, preklopite...
Mediteran špagete Pred kraj umiješajte nekoliko listića ružmarina...
Aromatični špageti s jajima ...peršun, kopar, bosiljak i vlasac...
Proha sa jajima Prosijati brašno, dodati mu jaja, sir i kajmak...
Rezanci za supu ...saviti u rolnu i oštrim nožem sjeći veoma tanke rezance.
Blitva s paradajzom Paradajz oprati oljuštiti i isjeći u manje komadiće, a bijeli luk...
Čorba od šampinjona s krompirom ...a zatim staviti pripremljene gljive i poklopljeno dinstati.
Masna pogača Nakon dvadesetak minuta ponovo razviti jufku, namazati maslacem...
Knedle od griza sa maslacem U kipuću vodu stavi se maslac i ukuha griz...
Knedle od griza U dobro izmiješan maslac doda se jaje, krupica, sol...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013