Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Šatobrijan Pečemo ga 12 do 18 minuta da postane...
Crveni kupus sa kimom ...podjeliti na pola i...
Šopska salata Preliti uljem i još jednom...
Zapečeni hljeb, kruh Svježi sir propasirajte ili izgnječite viljuškom pa...
Prženice, pohovani hljeb Svaku krišku umočite na kratko u mlijeko...
Riža s paradajzom Kad voda sasvim ukuha, riža je gotova. Prije posluživanja...
Savitak od goveđih ili junećih odrezaka Zatim pospemo brašnom i na vrućem ih maslacu zažutimo...
Zelena salata sa jogurtom Zelenu salatu oprati, isjeći je na rezance...
Salata od mrkve Mrkva je zdrava zato što sadrži vitamin A koji je presudan za dobro stanje očiju i oštar vid.
Pastrmka s kajmakom ...i pržite na jednom djelu rastopljenog kajmaka u tavi.
Musaka sa prasom U tavi na ulju prodinstati luk, pa staviti faširano meso...
Kupusnjak ...redati u slojevima meso, kupus, sudžuku...
Tortilje sa povrćem U brašno umiješati so, prašak za pecivo i šećer. Dodati...
Pečena štuka Očišćenu štuku probodite na više mijesta oštrim nožem i u proreze stavite komadiće maslaca sa dodatkom bijelog luka...
Dinstani patlidžan U međuvremenu oprati patlidžan i sa korom ga isjeći na kocke...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013