Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Šarena salata s tunjevinom Krastavac i papriku isjeći na kolutove, a sir na kockice...
Pecivo Kad je tijesto nadošlo podijeliti ga na...
Krompir sa umakom od celera U međuvremenu skuhati celer i...
Paradajz sa tostom ...bijeli luk, ulje, bosiljak i origano.
Ravioli sa špinatom U sredinu svakog stavite kašikicu nadjeva...
Paradajz i patlidžan Ova salata može da se služi topla i hladna.
Kiflice Kiflice premažite žumanjkom, pospite sjemenkama po želji i između kiflica stavite po manji komadić...
Karmen salata s paradajzom Skuhati meso, ocijediti ga i isjeći...
Kuhana pastrmka na luku ...red riba, jedan red...
Pržene mlade tikvice Mlade tikvice izrezati...
Svježi celer s limunom Izrendati sitno celer, preliti...
Proha Prestiž Masu istresti u pomašćenu tepsiju...
Salata od maslačka Svijež list od maslačka (isključivo prije cvjetanja)...
Paradajz sa celerom Paradajz oprati i oštrim nožem isječi...
Janjeća rebarca u umaku od sira ...uvaljamo u brašno i pržimo na ulju...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013