Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Loptice od mesa i sira Dodajte i parmezan, pa sve dobro zamijesite i...
Čorba od zamrznutog špinata Umiješajte maslac i vrhnje, pa razrijedite...
Riblja čorba Jedna od najboljih mješavina je šaram, som i štuka...
Slani salnjaci Oduzme vremena ali se isplati.
Zubatac s majonezom ...u vodi skuhajte sve začine, pa u kipuću vodu spustite ribu...
Pohovana prasa, poriluk, praziluk Ostavite da se potpuno...
Teleća čorba Začiniti žumancetom, mlijekom i sokom od...
Nadjeveni janjeći but Često ga prelivajte sokom koji...
Teleći kotleti sa roštilj tave ...pa ostaviti pet sati da stoje u hladnjaku.
Hipi sendvič Pjenasto umutiti 50 grama maslaca. Dva barena jajeta dobro izgnječiti...
Savijača sa sirom Od tako dobijenog tijesta napravite male hljepčiće koje ćete premazati uljem i ostavite da se odmaraju do...
Salata od crne rotkve ...pa ostaviti još desetak minuta da...
Špageti sa mesom Za to vrijeme na ulju prepržiti sitno isjeckan...
Kamenice na žaru ...kratko, svega 5-6 sekundi.
Omlet ...a zatim viljuškom pažljivo podizati sredinu, kako bi žitka masa...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013