Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Mahune na maslacu Odlediti mahune, oprati...
Mladi krompir s porilukom Na ulju i na maslacu ispržiti nasjeckan luk i bijeli dio poriluka. Čim počne žutjeti...
Mladi krompir s maslacem i peršunom To je idealan proljetni obrok i prilog...
Tunjevina sa lukom Odreske natrljati solju, biberom, limunovim sokom...
Ragu juha Povrće i meso se izrežu na male kocke i kuhaju se zajedno s...
Knedle od krompira Krompir izgnječiti, dodati...
Knedle od brašna Na to dodati brašno, pa...
Pire od bijelog graha s mlijekom Pomiješati sa 20g maslaca i sa...
Gratiniran karfiol Dijetalno
Čorba od suhih gljiva U međuvremenu zagrijte margarin ili maslac, dodajte gljive...
Čorba od kopra-mirođije Kada je gotovo, u posudi za služenje umutite žumance sa mileramom i preko toga...
Kuhani kelj ili kupus začinjen maslacem i mrvicam Kelj ili kupus očistiti, oprati i kuhati u slanoj vodi.
Čorba s kiselom pavlakom Maslac zagrijati, dodati brašno i sasvim malo ga propržiti tako da...
Salata od krompira i hrena ...pa dodajte maslinovo ulje i kiselo mlijeko.
Pogačice sa kajmakom Dobro izraditi glatko tijesto, koje ne smije biti ni suviše mekano ni pretvrdo, pa ga...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013