Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Papazjanija ...crvenu mljevenu papriku, sitno isjeckani feferon, lovorov list, isječen...
Šiš ćevap Sada nabadati na drvene štapiće redom: meso, papriku i luk.
Pohovani odresci s parmezanom ...mješavinu mrvica i parmezana.
Paradajz sa sirom Operite paradajz, razrežite ga vodoravno u četiri koluta.
Krastavci sa sirom Sir dobro zgnječite, dodajte mu vrhnje, limunov sok...
Zeleni omlet Na jakoj vatri u tavi, rastopite maslac...
Špageti s kajganom U šoljici razbijte jaja, posolite, pobiberite i dodajte polovicu vrhnja.
Skuša na žaru Poslužite s umakom, koji pripremite...
Ražnjići od povrća s umakom Umak ćete pripremiti vrlo jednostavno...
Pljeskavice s vinom Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Pile na roštilju U to stavite pile određeno vrijeme kako bi upilo mirise.
Orada na žaru Povremene je mazite uljem - po mogućnosti maslinovim.
Mirisni kotleti ...na žar povremeno bacite mirišljave trave.
Punjeni paradajz sa bijelim mesom Otopite malo maslaca, stavite na maslac rižu i samljeveno meso.
Teleća koljenica u mrkvi Dinstajte je još oko jedan sat (tako da se...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013