Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Pjenušava majoneza Sos će tako postati pjenusav i lagan.
Slane perece Od navedenih sastojaka umijesiti glatko tijesto i odstaviti da se odmara 30 minuta.
Teleći odresci s parmezanom Narezati teletinu i istucati...
Pašteta od povrća Kada sve bude mekano pasirati i ponovo kuhati u nešto širem sudu (da višak tečnosti ispari)...
Ajvar sa hrenom Sasvim gusto ukuhanim paprikama dodati so i ulje i kuhati dok se ulje što bolje...
Kadun butići ...kojoj se dodaju dvije kašike rastopljenog maslaca ili...
Sos od jaja Tvrdo skuhati, odvojiti žumanca, izgnječiti...
Salata od radiča Pripremiti mješavinu od...
Mladi krompir sa jajima Mladi krompir očistiti i obariti. Dodati sjeckani...
Tikvice sa jajima Bjelanca isjekcati na kockice i posuti preko...
Mladi grašak U to stavite očišćeni grašak te...
Skuše sa senfom Skuše iznutra i izvana namažite...
Đuveč od bamije ..pa oko mesa složiti bamiju, na nju zelenu papriku, a...
Pečeni šaran na krompiru Navrh položiti ribu, preliti sve uljem i staviti u rernu da se peče.
Punjeni biftek Tim nadjevom napuniti odreske, tijesno ih saviti, rub spojiti čačkalicom da...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013