Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Ljuti feferoni u sirćetu ...pa slagati u teglu šargarepu, feferone i posipati...
Teleće koljenice Litru slane vode prokuhamo s octom, začinima i očišćenim...
Omlet sa paradajzom Posoliti, pobiberiti i preliti sa masom od umućenih jaja.
Prženi kotleti od soma Posolite kotlete od soma, uvaljajte ih u brašno...
Prženi bijeli oslić Ulje za prženje treba da bude vrelo, ali nikako ključalo jer je onda
Lovački kotleti U ulje u kome su se pržili dodajte malo crvene paprike, dodajte...
Paprike nadjevene kajmakom 1 Očistite paprike i nadjevajte ih...
Teleći medaljoni Isjecite šol na okrugle komade...
Teleći kotleti ...uvaljajte u brašno i...
Hrskave kuglice Na kraju dodajte kuhani propasirani krompir...
Kelj kao cvijet Glavici kelja izvadite sredinu, koju možete iskoristiti...
Sviježa crvena paprika za začin Po potrebi dodati malo vode i kuhati dok...
Ajvar Zatim oguliti, odstraniti kožicu i sjemenke. Isto uraditi i sa patlidžanima.
Hrenovke u tijestu Nakon toga tijesto razvaljati prst debelo i ...
Okruglice od jetara Mokrom rukom i kašikom prave se male okruglice...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013