Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Pastrmke s kaparima Zatim ih namočite u mlijeko i uvaljajte u brašno, pa...
Zimska salata U šalici pomiješajte ocat, ulje, so, biber i senf.
Piletina na roštilju U to stavile pile na neko vrijeme kako bi upilo mirise.
Čorba od bundeve Dijetalno. Pogodno za dijebetičare.
Dinstane sardine Polegnite u posudu sardine i ostavite da kuhaju...
Čajno pecivo Izrežite na komadiće i oblikujte...
Popečci sa purećim mesom Dobro izmiješajte, pa dodajte pureće meso.
Pastrmke s bademima S vremena na vrijeme protresite tavu da se pastrmke ne zalijepe.
Knedle od jetrice Istružite sitno nožem 100g pileće ili...
Prirodno konzerviranje krastavaca Na svaku litru vode staviti 70 grama kuhinjske soli.
Kroketi od karfiola Pomastiti ruke i praviti male krokete.
Karfiol u kajmaku Sud namazati maslacem, poredati karfiol i...
Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Odresci s jogurtom Dobro izmiješajte, oblikujte četiri odreska i ispržite na ulju, sa obje strane.
Proha, proja sa kiselom vodom Brašno izmiješati sa kiselom vodom, ali tijesto ostaviti da...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013