Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Omlet sa krompirom Masu od pečenog krompira stavite u sredinu omleta i presavijte.
Čorba od ribljih glava Zatim dodajte istucani bijeli luk, vinsko sirće, so, biber, lovor i...
Čorba sa kuglicama od mesa ..dodajte prokuhanu rižu i jaja i od te mase pravite loptice.
Makaroni sa celerom i vrhnjem Odmah dok su vrući dodajte list od celera, pospite...
Gusta čorba od povrća s rižom Na ulju ispržite sitno narezani luk.
Čips Čips krompir priprema se lako i brzo ali zahtjeva da odstoji.
Salata od graha Procijedite ga, posolijte, prelijte kašikom...
Grah sa jajima Redajte u posudu u kojoj ćete ga peći red graha koji ste posolili, pobiberili i posuli peršunovim sitno isjeckanim listom i red...
Rezanci sa mesom Redajte red rezanaca ili makarona, red nadjeva od mesa.
Knedle sa hrenovkama Umutite margarin sa 3 žumanca, obarenim i propasiranim...
Salata od kiselog kupusa Malo ostaviti da se ocjedi, pa ga premjestiti u ..
Nabujak od makarona umiješajte žumanjke, so, ribani parmezan, kiselo vrhnje, kuhane makarone i na kraju dodajte čvrsti snijeg od bjelanjaca.
Nadjeveni limun Napunite tim nadjevom limun, a odozgo ukrasite sa komadićem paprike, masline...
Omleti pečeni u rerni Na vrh svake stavite komadić maslaca veličine oraha i pecite...
Gusta zimska čorba Suho meso narežite na kockice, ispržite na malo ulja. Dodajte suhi hljeb narezan na kockice, propržite ga...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013