Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
» Predjela
Predjela
Mljeveno meso nadjeveno gljivama
Nadjenite pripremljenim nadjevom i uvijte u...
Poširano jaje
Na poširano jaje stavite listić sira trapista, pospite crvenom...
Jaja kuhana u ljusci
Kako kuhano jaje želite zavist će do dužine kuhanja...
Gužvara
Tijesto namažite rastopljenim maslacem, pospite ga grožđicama i...
Prokulica u tijestu od palačinke
Ocijeđenu prokulicu stavite u posudu i...
Pureći ili pileći file s ruskom salatom
...na nju složite izrezana prsa.
Jegulja sa bijelim lukom
...i pripremljenim umakom prelijte očišćenu jegulju...
Brza krem čorba od graška
Grašak iz konzerve...
Juha od mladog graška sa knedlama
Grašak kuhajte u...
Sangalija
U namaščenu tepsiju stavite kuhani...
Bosanska tagara
Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Ćulbastija od telećeg vrata
Teleći vrat bez kostiju isjeći u...
Sultan biftek
Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Pogača od tunjevine i krompira
Ako koristite konzerve tunjevine u ulju, najprije na...
Nadjevena kokoš s majonezom
Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
« Prethodna
1
2
...
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
...
47
48
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
šumski luk
riža
mafini
grah
dolme
govedina
palenta
klepe
pastrmka
kremenadle
mermelada
tirit
koljenica
klijen
ovčije meso
torta
šampinjoni
kvasac
mladi kupus
crvena paprika
pangasius
bokvica
bez mesa
suhi kolači
štanglice
ćevap
pećenje
riba
tijesto
kolač
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013