Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Mljeveno meso nadjeveno gljivama Nadjenite pripremljenim nadjevom i uvijte u...
Poširano jaje Na poširano jaje stavite listić sira trapista, pospite crvenom...
Jaja kuhana u ljusci Kako kuhano jaje želite zavist će do dužine kuhanja...
Gužvara Tijesto namažite rastopljenim maslacem, pospite ga grožđicama i...
Prokulica u tijestu od palačinke Ocijeđenu prokulicu stavite u posudu i...
Pureći ili pileći file s ruskom salatom ...na nju složite izrezana prsa.
Jegulja sa bijelim lukom ...i pripremljenim umakom prelijte očišćenu jegulju...
Brza krem čorba od graška Grašak iz konzerve...
Juha od mladog graška sa knedlama Grašak kuhajte u...
Sangalija U namaščenu tepsiju stavite kuhani...
Bosanska tagara Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Ćulbastija od telećeg vrata Teleći vrat bez kostiju isjeći u...
Sultan biftek Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Pogača od tunjevine i krompira Ako koristite konzerve tunjevine u ulju, najprije na...
Nadjevena kokoš s majonezom Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013