Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela

Predjela

Janjetina u pikantnom umaku Četvrt sata prije nego što jelo bude gotovo, staviti kotlete...
Janjeći but s mirođijama Tim tijestom obložiti ispečeni but, pa ga...
Ribanac sa kimom Kupus ribanac ocjediti.
Kupus sa hrenom Hren očistiti, istrugati na rende...
Špinat sa bijelim lukom i limunom Ostaviti da se ocjedi. Isjeckati ga i...
Blitva sa maslacem Staviti je u toplu zdjelu i...
Blitva s krompirom U drugoj posudi obariti u posoljenoj vodi...
Primorska salata Sosom preliti pripremljenu salatu i dobro izmiješati.
Maslačak u marinatu Svjež list maslačka (isključivo prije cvjetanja)...
Nabujak od mrkve ...i na kraju snijeg od bjelanaca.
Bijela salata Kelj izrežite i stavite...
Juha od zaprške s umućenim jajetom Tada dodati malo kima, razrijediti zapršku...
Musaka s patlidžanima ...slagati u nju red isprženih patlidžana, red mesa sa saftom, tada opet...
Hljeb od krompira Skuhani krompir ocijediti, oguliti, razrijediti hladnim mlijekom...
Salata od patlidžana Neoguijene patlidžane pecite u rerni na srednjoj...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013