Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Od riba, morskih plodova

Od riba, morskih plodova

Pečena štuka Očišćenu štuku probodite na više mijesta oštrim nožem i u proreze stavite komadiće maslaca sa dodatkom bijelog luka...
Primorski specijalitet U posebnoj posudi zagrijte ulje, dodajte pripremljene...
Pržena sardina sa mladim lukom Kada je ulje zagrijano staviti sardine...
Tunjevina u lisnatom tijestu Tunjevinu izvadite iz konzerve i ocjedite od ulja. Jaja tvrdo skuhajte...
Šaran s bijelim lukom ...bijeli luk, peršunov i celerov list, dodajte biber, so i sok od limuna...
Tunjevina sa paradajzom Staviti u zdjelu tunjevinu, krastavce i luk...
Skuša sa roštilja Ovako pripremljenu skušu vaditi iz zdjele dodatno je pouljiti...
Riblji fileti sa trapistom i senfom Namazati po jednu stranu fileta senfom...
Pikantna sardina ...začinite biberom i limunovim sokom.
Riblji gulaš Riblji filet narežemo na kocke, pospemo brašnom...
Losos u lisnatom tijestu Filete lososa začiniti začinima po želji te svaku filetu..
Musaka od salmona ...sjeditini supu od povrća, maslinovo ulje, mljevenu crvenu papriku, bijeli luk...
Salata od tunjevine Crveni luk prodinstati da porumeni..
Lignje punjene rižom Krakove sitno nasjeckati. Na ulju pržiti bijeli luk...
Hobotnica kao predjelo ili salata Hobotnicu očistiti i oprati..

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013