Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Od povrća

Od povrća

Kuhani kelj ili kupus začinjen maslacem i mrvicam Kelj ili kupus očistiti, oprati i kuhati u slanoj vodi.
Pohovana prasa, poriluk, praziluk Ostavite da se potpuno...
Krompir čorba Krompir isjecite na kockice, i propržite...
Čorba od kelerabe ...pa kad zaprška porumeni, dodajte kelerabu, malo...
Kiseli ribani kupus, ribanac Riban kupus stavljamo u bure, slažemo u slojevima i...
Paprike nadjevene kajmakom ...nadjevajte ih masom koju...
Karfiol u umaku Umućenoj masi dodajte pavlaku...
Tikvice na maslacu Oljuštite tikvice, isjecite ih na kolutove i...
Čušpajz od tikvica Očistite tikvice i...
Mladi grah sa paradajzom Kad bude kuhan, pospite ga...
Grah sa kiselim mlijekom ...i stavite u rernu da se zapeče.
Krompir s koprom Neoguljen mladi krompir skuhamo u...
Mladi kupus Pri kraju kuhanja dodajte...
Musaka sa tikvicama U vatrostalnu zdjelu redati tikvice pa...
Salata od jaja, krompira i sardina Salatu ukrasiti kolutovima tvrdo kuhanih jaja, sjeckanom svježom crvenom paprikom i peršunovim listom...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013