Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Predjela
» Mezetluci
Mezetluci
Kremenadle u sosu
Kremenadle malo istucite, malo posolite i propržite sa obje strane. Stavite ih u...
Lovačko meso
Istucite šnicle, posolite, pobiberite i ostavite da malo odstoje. Suho meso isjecite...
Musaka od kiselog kupusa
Kupus sitno isjeckajte i izdinstajte malo na ulju.
Pržena pileća krilca
Zagrijte rernu na 220 C. U zdjeli izmješajte mrvice, peršun, so, biber, crvenu papriku i bijeli luk.
Pileća krilca sa roštilja
Mješavinom ulja, limunovog soka, senfa, isjeckanog bijelog luka...
Pržena deverika
Ribu deveriku očistiti. Zatim je odozgo prema dole oštrim nožem nasjeći na svakih 2-3 milimetra. Proreze nasoliti ( ovim dobivmao da se smanji broj sitnih kosti ) i malo nacijediti soka od limuna.
Ovčiji bubrezi na ražnju
Ovčije bubrege pripremimo, narežemo na komade i nabodemo na ražnjiće naizmjenično s proprženim komadima luka, a na kraju nabodemo mali paradajz.
Teleća koljenica na ražnju
Koljenicu operemo, obrišemo i nataknemo na ražanj. Pričvrstimo je kopčama ili odgovarajućim korpicama, malo posolimo i premažemo uljem.
Meze od sira i dinje
Isjeći dinju na riježnjeve i očistiti od košpica.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
7
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
riba
baklava
biskvit
šampinjoni
palačinke
povrče
pita
bez mesa
bukovače
hrenovke
zaliveni kolači
brusnice
slatkovodna riba
tuka
pajc
ovčetina
čokolada
suhi kolači
kiseli kupus
sir
bunda
slatka pita sa orasima
stari hljeb
prasa
kost
paradajz
špinat
suha govedina
teleće pečenje
šaran
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013