Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Predjela
» Mezetluci
Mezetluci
Savitak od goveđih ili junećih odrezaka
Zatim pospemo brašnom i na vrućem ih maslacu zažutimo...
Mesne rolnice
U međuvremenu mljeveno meso posolite, dodajte jedno jaje, biber...
Mladi krompir sa janjetinom
Manji janjeći but poparite vrelom vodom, poklopite i...
Domaći ćevap
...sipajte u alu-foliju (krajeve nekoliko puta pažljivo presavijte da sok ne iscuri)...
Ćufte u luku
Očišćen luk isjeckajte i dinstajte na ulju dodajući...
Pržene paprike punjene sirom
...ne sasvim do vrha, i pržiti na vrelom ulju.
Pljeskavice sa sirom
Sitno isjeckajte crveni luk...
Punjeno pile sa šampinjonima
Na dvije kašike ulja dinstati isjeckanu..
Hadžijski ćevap
...zagrijte maslac pa kada se zagrije stavite meso. Pržite ga na...
Pohovani jezik
Ovako spremljen jezik uvaljati u brašno...
Piletina sa roštilj tave
Zagrijati roštilj tavu, pa stavljati pripremljenu piletinu...
Ćevapčići
Juneće meso od vrata izrezati na kockice veličine...
Dinstani biftek sa vinom
Poklopiti i dalje dinstati. Zatim izvaditi biftek i staviti ga na toplo. Propasirati sok od pečenja...
Širden, bumbar
Jagnjeće iznutrice obarite i isjecite na sitno, dodajte nakratko obarenu rižu...
Prženo bijelo meso od purana
Odresci bijelog mesa se istucaju i posole.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
7
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
slatkovodna riba
tuka
pajc
ovčetina
čokolada
riba
suhi kolači
kiseli kupus
sir
bunda
slatka pita sa orasima
stari hljeb
prasa
kost
paradajz
špinat
suha govedina
teleće pečenje
šampinjoni
šaran
meso mljeveno
žličnjaci
mljeveno meso
majčina dušica
bamja
pohovano
rolat
poljupci
sarmice
patlidžani
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013