Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Mezetluci

Mezetluci

Pržena riječna riba Na prvi pogled ribu je vrlo jednostavno pržiti, međutim...
Pile dinstano na bosanski način Na to zatim staviti prženu piletinu s unutrašnjom stranom okrenutom prema...
Loptice od mesa i sira Dodajte i parmezan, pa sve dobro zamijesite i...
Nadjeveni janjeći but Često ga prelivajte sokom koji...
Teleći kotleti sa roštilj tave ...pa ostaviti pet sati da stoje u hladnjaku.
Juneći rozbrat na roštilju Juneći rozbrat pripremiti pa staviti u maslinovo rafinirano i...
Kujruk ...pa stavimo da se krčka na tihoj vatri.
Girice Na ovaj način prženje girica je mnogo ekonomičnije...
Paprike nadjevene kajmakom ...nadjevajte ih masom koju...
Ražnjići od piletine Oprati pile pa isjeći tako da dobijemo komade pogodne...
Ražnjići Uz ražnjiće služiti obilato sitno isjeckanog crvenog luka...
Šaran ...položimo ga okomito u tepsiju...
Pile na ražnju Pile pripremimo, natrljamo...
Janjeća rebarca u umaku od sira ...uvaljamo u brašno i pržimo na ulju...
Šatobrijan Pečemo ga 12 do 18 minuta da postane...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013