Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Predjela
» Mezetluci
Mezetluci
Pržena riječna riba
Na prvi pogled ribu je vrlo jednostavno pržiti, međutim...
Pile dinstano na bosanski način
Na to zatim staviti prženu piletinu s unutrašnjom stranom okrenutom prema...
Loptice od mesa i sira
Dodajte i parmezan, pa sve dobro zamijesite i...
Nadjeveni janjeći but
Često ga prelivajte sokom koji...
Teleći kotleti sa roštilj tave
...pa ostaviti pet sati da stoje u hladnjaku.
Juneći rozbrat na roštilju
Juneći rozbrat pripremiti pa staviti u maslinovo rafinirano i...
Kujruk
...pa stavimo da se krčka na tihoj vatri.
Girice
Na ovaj način prženje girica je mnogo ekonomičnije...
Paprike nadjevene kajmakom
...nadjevajte ih masom koju...
Ražnjići od piletine
Oprati pile pa isjeći tako da dobijemo komade pogodne...
Ražnjići
Uz ražnjiće služiti obilato sitno isjeckanog crvenog luka...
Šaran
...položimo ga okomito u tepsiju...
Pile na ražnju
Pile pripremimo, natrljamo...
Janjeća rebarca u umaku od sira
...uvaljamo u brašno i pržimo na ulju...
Šatobrijan
Pečemo ga 12 do 18 minuta da postane...
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
7
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
riba
faširano meso
šampinjoni
varivo
čoko bananice
prasa
maline
kruh
kokošije meso
baklava
biskvit
piletina
agda
uštipci
škampi
bamija
rahat lokum
tjestenina
noklice
ćevapi
škembići
slatka peciva
rolat
roštilj
praziluk
govedina
sok
od mesa
kokos
oblatne
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013