Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Mezetluci

Mezetluci

Teleći odresci s parmezanom Narezati teletinu i istucati...
Kadun butići ...kojoj se dodaju dvije kašike rastopljenog maslaca ili...
Đuveč od bamije ..pa oko mesa složiti bamiju, na nju zelenu papriku, a...
Punjeni biftek Tim nadjevom napuniti odreske, tijesno ih saviti, rub spojiti čačkalicom da...
Papazjanija ...crvenu mljevenu papriku, sitno isjeckani feferon, lovorov list, isječen...
Šiš ćevap Sada nabadati na drvene štapiće redom: meso, papriku i luk.
Pohovani odresci s parmezanom ...mješavinu mrvica i parmezana.
Skuša na žaru Poslužite s umakom, koji pripremite...
Ražnjići od povrća s umakom Umak ćete pripremiti vrlo jednostavno...
Pljeskavice s vinom Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Pile na roštilju U to stavite pile određeno vrijeme kako bi upilo mirise.
Mirisni kotleti ...na žar povremeno bacite mirišljave trave.
Teleća koljenica u mrkvi Dinstajte je još oko jedan sat (tako da se...
Teletina sa gljivama Na ulju ispržite očišćeni, nasjeckani luk, zatim dodajte gljive...
Obična pljeskavica Mljevenom mesu dodati so, veoma sitno...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013