Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Mezetluci

Mezetluci

Fišeci od mortadele Veoma se može dekorativno uraditi i postaviti kao hladno predjelo.
Sočni pileći file Kada je file skoro pečen skinuti sa vatre i ostaviti da odstoji pet minuta poklopljen...
Pile s nadjevom od suhih šljiva Mljeveno meso dinstati na malo maslaca oko pet minuta.
Pile s majčinom dušicom Smanjiti vatru i dinstati u nepokrivenoj posudi oko 30 minuta.
Ćufte od mesa i sira ...pa sve dobro zamijesite i izradite loptice.
Kotleti u tijestu Tim rezancima pažljdvo omotajte svaki kotlet od početka do...
Janjetina u pikantnom umaku Četvrt sata prije nego što jelo bude gotovo, staviti kotlete...
Janjeći but s mirođijama Tim tijestom obložiti ispečeni but, pa ga...
Mljeveno meso nadjeveno gljivama Nadjenite pripremljenim nadjevom i uvijte u...
Pureći ili pileći file s ruskom salatom ...na nju složite izrezana prsa.
Bosanska tagara Sve podliti vodom, pokriti listom kupusa i peći u rerni na tihoj vatri dok...
Ćulbastija od telećeg vrata Teleći vrat bez kostiju isjeći u...
Sultan biftek Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Nadjevena kokoš s majonezom Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
Šaran s lukom i rižom ...staviti 3-4 čista drvca (letvice), a na njih položiti šarana.
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013