Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Predjela » Meso

Meso

Ćufte u luku Očišćen luk isjeckajte i dinstajte na ulju dodajući...
Hladna junetina Skuhajte meso, ostavite da se ohladi...
Knedle od mesa Hljeb izlomimo na parčiće i prelijemo mlijekom. U sud sa mljevenim mesom dodamo iscjeđeni hljeb...
Hadžijski ćevap ...zagrijte maslac pa kada se zagrije stavite meso. Pržite ga na...
Rolada od faširanog mesa sa jajima ...pa jajima sa jedne i druge strane malo osjeći vrhove.
Prženo bijelo meso od purana Odresci bijelog mesa se istucaju i posole.
Kremenadle u sosu Kremenadle malo istucite, malo posolite i propržite sa obje strane. Stavite ih u...
Imam baildi 2 Plave patlidžane pržite na ulju dok malo ne omekšaju, a zatim ih na pola presjecite i...
Ciganska pečenica Posolite mljeveno meso i promješajte. Ostavite sat dva da stoji...
Lovačko meso Istucite šnicle, posolite, pobiberite i ostavite da malo odstoje. Suho meso isjecite...
Piperada Šunku isjecite na režnjeve, sitno isjeckajte papriku, crni i bijeli luk, a paradajz...
Musaka od kiselog kupusa Kupus sitno isjeckajte i izdinstajte malo na ulju.
Punjeno pile Operite pile i namžite ga uljem spolja i iznutra.
Šnicle od ribe Riblje filete isprati u tekućoj hladnoj vodi, dobro ocjediti i isjeći na kocke. Namazati ih sokom od limuna...
Sitni ćevap Junetinu izrežite na komadiće. Crveni i bijeli luk...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013