Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela

Glavna jela

Punjena divlja patka Nasjeckani luk ispržite na ulju, dodajte sitno narezanu...
Popečci sa purećim mesom Dobro izmiješajte, pa dodajte pureće meso.
Pržena jetra od guske Operite ih, obrišite i potopite u...
Pile s gljivama i paprikama Za 15 minuta dodajte očišćene i na rezance narezane paprike.
Pastrmke s bademima S vremena na vrijeme protresite tavu da se pastrmke ne zalijepe.
Paprikaš od štuke Morate biti vrlo pažljivi da se riba ne raspadne.
Kuhana govedina sa pikantnim umakom Na kraju dodati malo origana, sjeckane zelene masline, so i biber.
Kroketi od karfiola Pomastiti ruke i praviti male krokete.
Karfiol u kajmaku Sud namazati maslacem, poredati karfiol i...
Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Odresci s jogurtom Dobro izmiješajte, oblikujte četiri odreska i ispržite na ulju, sa obje strane.
Bosanska kukuruzna pita Sad dodati dvije velike kašike punomasnog kajmaka i jednu veliku kašiku masla ili maslaca, pola litre domaćeg mlijeka...
Umak od crvenog luka Kada se maslac u posudi dobro zagrije, doda se šećer, a...
Teleće koljenice Litru slane vode prokuhamo s octom, začinima i očišćenim...
Nadjev za perad Šest vrsta nadjeva za perad.

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013