Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Iznutrice

Iznutrice

Ragu od jetara U brašno umiješajte so i crvenu papriku, pa u to uvaljajte...
Riža s jetrima od peradi Na maslacu ispržiti nasjeckan luk, dodati paradajz...
Teleća ili janjeća jetra  u umaku od pavlake Svaki komad uvaljati u brašno i rumeno ispržiti na ulju...
Tripice na kiselo Prvo skuhamo tirpice u pretisu sa...
Paprikaš od škembića U posebnoj posudi propržite isjeckane dvije glavice luka, i...
Janjeći šarenac Operite janjeću plećku, posolite je i stavite...
Riža s jetrima U međuvremenu sitno narežemo jetra, popržimo ...
Plućica na kiselo U otprilike 2 litra vode prokuhamo ocat, so, krupno narezan luk...
Jezik u umaku od senfa Umak pripremite na ovaj način: na margarinu...
Pohovani mozak ...kuhajte u posoljenoj vodi sa nekoliko zrna bibera...
Riža sa pilećim jetricama Zatim umiješajte izrezane jetrice...
Pohovani jezik Ovako spremljen jezik uvaljati u brašno...
Dinstana džigarica Džigaricu oprati pa ostaviti da stoji u mlijeku oko...
Širden, bumbar Jagnjeće iznutrice obarite i isjecite na sitno, dodajte nakratko obarenu rižu...
Punjeno pile Operite pile i namžite ga uljem spolja i iznutra.

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013