Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Iznutrice
Iznutrice
Pohovani pileći želudci
Ukusni pileći želudci.
Pohovani škembići
Pohovani juneći škembići.
Miješani pileći ražnjići
Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Jezik u umaku od crnog vina
Očišćeni i opran jezik kuhajte sa...
Jetra u vinu
Zaista ukusno!
Bubrezi u umaku
Onda zalijte mješavinom vrhnja i senfa, posolite i...
Jetra u umaku
Odreske juneće jetre bez žilica uvaljajte u...
Pileća jetra u umaku
Veoma ukusna jetrica sa umakom...
Pileća jetra s peršunom
Veoma brzo, ukusno, jeftino...! Jetrica pileća.
Pržena teleća jetra
...i staviti naglo da se peče sa one strane koja...
Kroketi od džigarice
Supenom kašikom vadite krokete, uvaljajte ih u...
Pileća jetrica s lukom na brzo
...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...
Mozak u umaku
Ogulite ga, pa ga stavite u kipuću...
Pržena džigarica-jetra
Džigaricu oprati u komadu, zatim odstraniti kožicu i isjeći u lijepe tanke...
Pržena jetra od guske
Operite ih, obrišite i potopite u...
« Prethodna
1
2
3
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
fileti
rasol
krem šnite
povrče
rotkvice
pita
rolat
leća
tuka
lepine
jabuka
palačinke
riblji file
jabuke
doboš
tufahije
maslačak
kiflice
škampi
dolma
kompot od šljiva
meso
pače
čokolada
juha
baklava
biskvit
dijetalno
agda
šampinjoni
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013