Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Piletina, ostala perad
Piletina, ostala perad
Punjeni šampinjoni
Šampinjone oprati i izvaditi stabljiku. U dublju zdjelu sitno isjeckati stabljike...
Piletina na lovački način
Pile rasjeći na djelove i propržiti na ulju...
Pržena pileća krilca
Zagrijte rernu na 220 C. U zdjeli izmješajte mrvice, peršun, so, biber, crvenu papriku i bijeli luk.
Pileća krilca sa roštilja
Mješavinom ulja, limunovog soka, senfa, isjeckanog bijelog luka...
Piletina sa šampinjonima
Pilići se očiste (pripreme), prerežu uzduž leđa i ogule. Tada se izvadi prsno meso i meso s bataka. Sve se posoli, pa se jedna strana mesa povalja u brašno i malo ispeče u maslacu.
Hercegovački češkek
Recept iz Hercegovine
Piletina u umaku od vina
Piletina u umaku od vina je specijalitet za sve ljubitelje vrhunskog vina.
Pečeno pile
Pečeno pile se veoma često jede u Bosni i Hercegovini. Pročitajte na koji ga način pripremiti.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
krastavci
riba
pšenica
buranija
bešamel
kakao
žličnjaci
čokolada
bukovače
đevreci
škembići
grašak
tikvice
mladi krompir
bamija
stari kruh
riblji file
pajc
kupus
bajram
karamel
nar
medenjaci
zubatac
slatka pita
zeljanica
umak
rotkvice
banana
u prirodi
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013