Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Piletina, ostala perad

Piletina, ostala perad

Baskijsko pile U međuvremenu stavite paprike na toplu ringlu i kada se kožica odvoji...
Pileći pilav Potom u rižu spustiti komade napola kuhanog mesa...
Riža sa pilećim jetricama Zatim umiješajte izrezane jetrice...
Rolnice u saftu ...štapića mrkve i tikvice, te uviti i pričvrstiti čačkalicom.
Bungur sa piletinom U lonac staviti 3 supene kašike ulja ili maslaca...
Punjeno pile sa šampinjonima Na dvije kašike ulja dinstati isjeckanu..
Pohovani pileći odresci ...staviti ih u mlijeko u koje ste dodali...
Piletina sa roštilj tave Zagrijati roštilj tavu, pa stavljati pripremljenu piletinu...
Podvarak Oprati kiseli kupus pod hladnom vodom i isjeći ga na tanko. Staviti u lonac malo ulja i staviti kupus da se dinsta...
Riža s piletinom Pile se najprije na pola skuha, izreže i stavi na ulje na kojem je...
Pileći ćevap Pile isjeći na komade i staviti...
Piletina u umaku od vrhnja Pileće filete posoliti, pobiberiti...
Salata od celera i piletine Kuhano pileće meso sitno isjeckati..
Prženo bijelo meso od purana Odresci bijelog mesa se istucaju i posole.
Punjeno pile Operite pile i namžite ga uljem spolja i iznutra.
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013