Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Piletina, ostala perad
Piletina, ostala perad
Baskijsko pile
U međuvremenu stavite paprike na toplu ringlu i kada se kožica odvoji...
Pileći pilav
Potom u rižu spustiti komade napola kuhanog mesa...
Riža sa pilećim jetricama
Zatim umiješajte izrezane jetrice...
Rolnice u saftu
...štapića mrkve i tikvice, te uviti i pričvrstiti čačkalicom.
Bungur sa piletinom
U lonac staviti 3 supene kašike ulja ili maslaca...
Punjeno pile sa šampinjonima
Na dvije kašike ulja dinstati isjeckanu..
Pohovani pileći odresci
...staviti ih u mlijeko u koje ste dodali...
Piletina sa roštilj tave
Zagrijati roštilj tavu, pa stavljati pripremljenu piletinu...
Podvarak
Oprati kiseli kupus pod hladnom vodom i isjeći ga na tanko. Staviti u lonac malo ulja i staviti kupus da se dinsta...
Riža s piletinom
Pile se najprije na pola skuha, izreže i stavi na ulje na kojem je...
Pileći ćevap
Pile isjeći na komade i staviti...
Piletina u umaku od vrhnja
Pileće filete posoliti, pobiberiti...
Salata od celera i piletine
Kuhano pileće meso sitno isjeckati..
Prženo bijelo meso od purana
Odresci bijelog mesa se istucaju i posole.
Punjeno pile
Operite pile i namžite ga uljem spolja i iznutra.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
krastavci
riba
pšenica
buranija
bešamel
kakao
žličnjaci
čokolada
bukovače
đevreci
škembići
grašak
tikvice
mladi krompir
bamija
stari kruh
riblji file
pajc
kupus
bajram
karamel
nar
medenjaci
zubatac
slatka pita
zeljanica
umak
rotkvice
banana
u prirodi
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013