Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Piletina, ostala perad

Piletina, ostala perad

Čičoka sa pilećim mesom Dodati pripremljenu čičoku...
Pile na roštilju U to stavite pile određeno vrijeme kako bi upilo mirise.
Punjeni paradajz sa bijelim mesom Otopite malo maslaca, stavite na maslac rižu i samljeveno meso.
Pileći paprikaš Očišćeno pile od kože narezati na manje komade...
Pile dinstano na bosanski način Na to zatim staviti prženu piletinu s unutrašnjom stranom okrenutom prema...
Riža s jetrima od peradi Na maslacu ispržiti nasjeckan luk, dodati paradajz...
Divlja patka s maslinama Patku od 1-1,5 kg treba peći otprilike...
Piletina sa majonezom Skuhajte pileće bijelo meso, ostavite da se ohladi, ocjedite...
Pilav Isjecite pile, ili kokošku, na komade...
Ražnjići od piletine Oprati pile pa isjeći tako da dobijemo komade pogodne...
Pile na ražnju Pile pripremimo, natrljamo...
Piletina s gljivama Šampinjoni ili bukovače..
Pečeni fazan Pripremljenog fazana natrljamo solju iznutra i izvana...
Pečeno pile u rerni Pile očistiti, oprati posušiti i staviti u pleh u koji ste predhodno stavili so...
Piletina u vinu Svaku namirnicu poslije dinstanja premjestite u lonac...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013