Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Piletina, ostala perad

Piletina, ostala perad

Pureći ili pileći file s ruskom salatom ...na nju složite izrezana prsa.
Pileća jetrica s lukom na brzo ...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...
Nabujak od piletine Kada se ohladi da bude mlako, dodajte snijeg od bjelanaca i pripremljeno pileće meso sa vrhnjem.
Nadjevena kokoš s majonezom Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
Purica s mlincima Ocjeđene mlince dodati pečenoj ćurki, dobro ih preliti saftom od pečenja i sve to...
Pile na mediteranski način ...polako dinstati na maslinovom ulju skupa s...
Piletina na roštilju U to stavile pile na neko vrijeme kako bi upilo mirise.
Popečci sa purećim mesom Dobro izmiješajte, pa dodajte pureće meso.
Pržena jetra od guske Operite ih, obrišite i potopite u...
Pile s gljivama i paprikama Za 15 minuta dodajte očišćene i na rezance narezane paprike.
Nadjev za perad Šest vrsta nadjeva za perad.
Pile u kajmaku Skuhajte pile i isjecite na komade.
Pečena ćurka Prije pečenja ćurku dobro...
Kokošiji frikase Kuhano kokošije meso narežite i spustite u...
Patka s mladim lukom Pola sata prije završetka kuhanja očistite mladi luk i narežite ga na...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013