Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Piletina, ostala perad
Piletina, ostala perad
Pureći ili pileći file s ruskom salatom
...na nju složite izrezana prsa.
Pileća jetrica s lukom na brzo
...dolijte malo vruće vode koju ste malo posolili, brzo...
Nabujak od piletine
Kada se ohladi da bude mlako, dodajte snijeg od bjelanaca i pripremljeno pileće meso sa vrhnjem.
Nadjevena kokoš s majonezom
Prije posluživanja kokoš narežite i prelijte...
Purica s mlincima
Ocjeđene mlince dodati pečenoj ćurki, dobro ih preliti saftom od pečenja i sve to...
Pile na mediteranski način
...polako dinstati na maslinovom ulju skupa s...
Piletina na roštilju
U to stavile pile na neko vrijeme kako bi upilo mirise.
Popečci sa purećim mesom
Dobro izmiješajte, pa dodajte pureće meso.
Pržena jetra od guske
Operite ih, obrišite i potopite u...
Pile s gljivama i paprikama
Za 15 minuta dodajte očišćene i na rezance narezane paprike.
Nadjev za perad
Šest vrsta nadjeva za perad.
Pile u kajmaku
Skuhajte pile i isjecite na komade.
Pečena ćurka
Prije pečenja ćurku dobro...
Kokošiji frikase
Kuhano kokošije meso narežite i spustite u...
Patka s mladim lukom
Pola sata prije završetka kuhanja očistite mladi luk i narežite ga na...
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
peciva
šaran
jagode
pajc
pecivo
martini
cvjetača
filovane paprike
pita
cimet
mljeveno meso
pastrmka
bez mesa
umak
pureće meso
prasa
mahune
sendvić
kukuruzno brašno
riba
teleće pečenje
filet od ribe
sufle
sardine
teletina
sutlija
popara
juha
krpice
kafa
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013